ShqipEnglish

Projekte

Nndertim civil ne “Lagjen 13”, Komleks Rezidencial Apollonia

Ndertim objekti rezidencial dhe tregetar prej 10 katesh dhe 2 kate nentoke per parkim ne Rr. “Lagjia 13”;

Siperfaqe Totale Ndertimi: 31.000 m2