ShqipEnglish

Cmime dhe Sponcorizime

 

CMIMET

Ne nuk bejme kompromise kur behet fjale per persosmerine tone . Ndoshta testamenti më i madh i angazhimit tonë ne punë kualitative është njohja dhe vleresimi që ne kemi marre nga klientet dhe partneret tane.

2011: VEGA ka marr çmimin “Projekti Publik i Vitit”, lëshuar gjatë organizimit të Real Estate Awards 2011, Realex Shqipëri 2011

2009: Shkodra Beton (pjesë e Grupit VEGA) ka marr çmimin “Kurora Ndërkombëtare e Cilësisë, Kategoria e Artë”, lëshuar gjatë organizimit të BID (Business Initiative Directions), Konventa e 21 Ndërkombëtare e Cilësisë, Londër 2009

2008: VEGA ka marr çmimin BIZNESI MË I MIRË SHQIPËTAR 2008, i lëshuar gjate organizimit të Dhomave Britanike të Tregëtisë,Shtëpia e Lordëve, Londër 2008.

2007: Shkodra Beton (pjesë e Grupit VEGA) ka marr çmimin ndërkombëtar për “Angazhimin në Cilësi (WQC) International Star” i lëshuar gjate organizimit të BID (Business Initiative Directions) Konventa e 20 Ndërkombëtare e Cilësisë, Londër 2007.

Sponsorizime

Ne besojme së ështe e rëndësishme mbështetja financiare që biznesi privat mund të kryejë për qëllime të ndryshme si ato me përqasje kulturore, sociale dhe sportive.

2008  -  Kryqi i Kuq

-  Kryqi i Kuq

2009  –  Klubi I Futbollit “KASTRIOTI”

2010  –  Dyrrah group – Sponsorizim libri

-  Cip/Group shpk – Sponsorizim klubi per fanella

2011  –  Dyrrah group – Sponsorizim libri

2012  –  Dyrrah group – Sponsorizim libri

2012  -  Pallati Presidencial – Rikonstruksion

2014  -  Botim libri mjekesor – Dr.Diamant Lulaj