ShqipEnglish

Impiant Prodhimi Betoni


Impiante Prodhimi Betoni Tirane
Impiante Prodhimi Betoni Fan
Impiante Prodhimi Betoni Kukes
Impiante Prodhimi Betoni Rreshen
Impiante Prodhimi Betoni RrepsNe fillimet e saj Vega kishte si aktivitet kryesore prodhimin e betonit te markave te ndryshme. Tashme ne jemi nder prodhuesit me te medhenj te betonit me nje sasi prodhimi mesatare vjetore prej 160.000 m3/vit, me cmimin dhe cilesin me te mire ne treg.

Ne numerojme  8 (tete) impiante asfalti te shperndara ne zona te ndryshme punimesh ne Shqiperi, si :

 • Impiant Betoni I palevizshem:
 • Tipi: CUOGHI                                                             Kapaciteti: 120 M3/H         Vendodhja: RRESHEN
 • Impiant Betoni I palevizshe
 • Tipi: S.P.A IME INDUSTRIA MACCHINE EDILI         Kapaciteti:  120 M3/H       Vendodhja: KUKES
 • Impiant Betoni I palevizshem
 • Tipi: S.P.A                                                                   Kapaciteti: 120 M3/H        Vendodhja:  TEPELENE
 • Fixed Electronic Batching Plant:
 • Tipi:  CIFA STACIONUAR                                          Kapaciteti:  80 M3/H          Vendodhja:  TIRANE
 • Impiant Betoni I palevizshem:
 • Tipi:  S.P.A IME INDUSTRIA MACCHINE EDILI        Kapaciteti:  80 M3/H          Vendodhja:  GJEGJAN
 • Impiant Betoni I Levizshem:
 • Tipi: CIFA S                                                                 Kapaciteti:  60 M3/H          Vendodhja:  FAN
 • Impiant Betoni I Levizshem:
 • Tipi: CIFA S                                                                 Kapaciteti:  50 M3/H          Vendodhja: REPS
 • Impiant Betoni I Levizshem
 • Tipi: E-BATCH CONCRETE 00                                  Kapaciteti:  50 M3/H           Vendodhja:  LAC

Market e betonit qe ne prodhojme dhe furnizojme jane:

 • Beton C8/10
 • Beton C12/15
 • Beton C16/20
 • Beton C20/25
 • Beton C25/30
 • Beton C30/37
 • Beton  C 35/45
 • Beton  C40/50

Gjithashtu prodhojme element te parafabrikuar si:

 •  Kolona
 •  Trare
 •  Puseta
 •  Bordura
 •  Barriera
 •  Pllaka
 •  Blloqe, etj.