ShqipEnglish

Evente

Inagurimi i Terminalit te Trageteve Durres

11/07/2012

Mё datё 11 Korrik tё vitit 2012, Shoqёria VEGA dhe Autoriteti Portual Durrёs, pёrmes njё ceremonie tё posaçme, pёruruan Terminalin e ri tё Pasagjerёve nё Portin e Durrёsit. Ceremonia u shoqёrua me pjesmarrje tё gjerё tё perfaqёsuesve tё lartё tё pushtetit qёndror dhe atij lokal, si dhe qytetarё tё shumtё.

Kjo vepёr, e realizuar me mjeshtri tё lartё dhe standardet mё moderne, do tё pёrmbushё mё sё miri nevojat e qytetarёve pёr tё patur njё shёrbim cilёsor, tё shpejtё dhe bashkёkohor.