ShqipEnglish

Projekte

Objekt banimi dhe sherbimi “Lidhja e Prizerenit”

Ndertim objekti rezidencial dhe tregetar prej 12 katesh dhe 1 kat nentoke per parkim ne Rr. “Lidhja e Prizerenit” Nr. 7;

Siperfaqe Totale Ndertimi: 7.700 m2