ShqipEnglish

Projekte

Punime civile tek Rr. Sami Frasheri

Ndertim objekti rezidencial dhe tregetar prej 12 katesh dhe 1 kat nentoke per parkim ne Rr. “Sami Frasheri”;

Siperfaqe Totale Ndertimi: 10.400 m2